• Kontakt-Telefon
  • +(381) 064 1674-240

lasersko podmladjivanje

UČINITE VIŠE ZA SVOJ IZGLED

Lasersko podmladjivanje


Lasersko podmladjivanje je procedura kojom se primenom emitovanje infracrvene svetlosti Nd-YAG lasera sa odredjenim parametrima svetlosnog zraka dovodi do hemijske reakcije u krvnim sudovima, pri čemu se svetlosna energija pretvara u toplotnu. Precizno dermalno zagrevanje stimuliše razmenu materija i regenerativni proces, aktivnost fibroblasta odgovornu za produkciju novog kolagena. Ovim tretmanom se postiže vidljivo osveženje kože lica, zajedno sa vratom, poboljšanje turgora i elastičnosti. Vidljivo je i poravnanje finih bora, kao i redukcija proširenih pora i difuznog crvenila kože.

Procedura je pogodna za oba pola svih tipova kože sa prvim znacima starenja. Tokom procedure pacijent oseća prijatno zagrevanje kože bez osećaja bola. Ovo čini tretman izuzetno komfornim i relaksirajućim. Lokalna anestezija nije potrebna. Na kraju tretmana koža je topla sa tipično ružičastom prebojenošću vidljivom 10-20 minuta. Za vidljive rezultate je potrebno više tretmana (5-6) u intervalima od 2-3 nedelje. Tretman traje oko 30 min.

Konačan rezultat je vidljiv 2-3 meseca nakon poslednjeg tretmana.

Rezultati su individualni i zavise od godina pacijenta, tipa kože, stila života i dr.

Nakon prve serije tretmana preporučuju se tretmani održavanja.

Posle tretmana je neophodna upotreba preparata za žaštitu od sunca.

Tretman se ne preporučuje trudnicama, kod grubih bora, kod infekcije kože u tretiranoj regiji (herpes), kod malignih kožnih formacija, epilepsije i drugih neuroloških bolesti.

Cenovnik Upoznajmo se
tretmani-laserom
Laserski tretmani

Dr Jasminka Krdžović

Dr Snežana Zatežić

tretmani-laserom
Tretmani lica i tela

Suzana Plazinić

Katarina Rakić

Copyright © 2016 www.lasercosmetics.rs. All rights reserved.